Emil Nørlund

Jeg støtter Headmatters fordi det er mega vigtigt at få talt om de usynlige psykiske sygdomme, så vi får opbygget et redskab til - og en tradition for - at hjælpe hinanden. Den bedste medicin er ofte at tale om tingene.

SE VIDEOKLIP

Jeppe og Marie

Vi tror på, man skal turde tale om alt. Også om sygdomme. Det gælder alt fra influenza til psykiske sygdomme.

SE VIDEOKLIP

Kristian Gintberg

Jeg støtter Headmatters.dk fordi, jeg synes det er vigtigt, at gøre det mindre tabubelagt at tale om psykiske lidelser. Både samfund og privatpersoner fortjener at give psykiske lidelser samme opmærksomhed som fysiske.

SE VIDEOKLIP

Ole Kibsgaard

Jeg støtter Headmatters.dk, fordi det er vigtigt, at vi får talt om de sygdomme og tabuemner, der ikke kan ses udvendigt, og som flere end vi tror, går rundt og døjer med.

SE VIDEOKLIP

Sebastian Klein

Vi bliver alle sammen syge ind i mellem. Vi deler gerne vores sygdomshistorier med hinanden. Af en eller anden grund er der dog nogle sygdomme, som vi ikke rigtig tør tale højt om. Psykiske lidelser er nemlig svære at forstå - men derfor skal de ikke holdes skjult! Psykiske sygdomme kan ramme os alle sammen.

SE VIDEOKLIP

Sisse Tomcyk

Jeg støtter Headmatters fordi sådan et website forhåbentlig kan hjælpe dem der føler sig som "palle alene i verden" med at se, at de langt fra er alene og ikke er de eneste som føler sig udfordret eller anderledes. Børn og unge med en psykisk lidelse skal have samme muligheder og chancer, som alle andre.

SE VIDEOKLIP